Home » Reclameborden Bedrukken

Reclameborden Bedrukken

(onder voorbehoud van prijswijzigingen excl.BTW)

Reklameborden op 6 mm trespa

FormaatBedrukkingPrijs
Bedrukking 300 x 75 cmEnkelzijdig€305,50
Bedrukking 300 x 75 cmDubbelzijdig€422,00
Bedrukking 600 x 75 cmEnkelzijdig€613,60
Bedrukking 600 x 75 cmDubbelzijdig€890,50
Bedrukking 700 x 75 cmEnkelzijdig€682,50
Bedrukking 700 x 75 cmDubbelzijdig€998,40

Reclameborden: Opvallen en Impact Maken met Mikaprint

Reclameborden zijn een krachtig middel om uw boodschap over te brengen en de aandacht van potentiële klanten te trekken. Bij Mikaprint bieden we hoogwaardige reclamebordenservices die uw merk, producten of diensten op een opvallende en effectieve manier presenteren.

Of u nu reclame wilt maken voor uw bedrijf, een evenement wilt aankondigen of een speciale aanbieding wilt promoten, onze reclameborden bieden een scala aan mogelijkheden om uw boodschap over te brengen. We werken met verschillende materialen, zoals PVC, dibond en acryl, om ervoor te zorgen dat uw reclamebord duurzaam en weerbestendig is.

Bij Mikaprint begrijpen we dat elk reclamebord uniek is en aandacht verdient. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren over de beste druktechnieken, kleuren en ontwerpen om ervoor te zorgen dat uw reclamebord de gewenste impact heeft.

We maken gebruik van geavanceerde druktechnologieën om levendige kleuren, scherpe afbeeldingen en heldere teksten op uw reclameborden te realiseren. Of u nu kiest voor een enkelzijdig of dubbelzijdig reclamebord, wij zorgen ervoor dat uw boodschap duidelijk en overtuigend wordt overgebracht.

Bij Mikaprint streven we naar uitstekende kwaliteit en klanttevredenheid. We leveren reclameborden die lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien bieden we snelle levertijden, zodat u snel kunt profiteren van uw effectieve reclame-uiting.

Maak indruk met reclameborden van Mikaprint. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw boodschap kunnen versterken met kwalitatieve reclameborden die opvallen en impact maken.