Home » Raamfolie Bedrukken

Raamfolie bedrukken

Bij het berekenen van de kosten voor het laten aanbrengen van glasfolie moet je uitgaan van ongeveer €50 per m2 voor een standaardfolie. Dit is een vanaf-prijs inclusief montage, maar exclusief voorrijkosten. De prijs per vierkante meter gaat uit van een montage op de begane grond.

(onder voorbehoud van prijswijzigingen excl.BTW)

Raamfolie: Privacy, Stijl en Functionaliteit met Mikaprint

Raamfolie is een veelzijdige en praktische oplossing die uw ramen transformeert en talloze voordelen biedt. Bij Mikaprint bieden we hoogwaardige raamfolie die privacy, stijl en functionaliteit combineert.

Of u nu op zoek bent naar privacy in uw kantoor, winkel of woning, of een decoratieve touch wilt toevoegen aan uw ramen, raamfolie is de ideale keuze. Onze folie zorgt ervoor dat uw ramen gedeeltelijk of volledig ondoorzichtig worden, waardoor nieuwsgierige blikken worden geweerd, terwijl er nog steeds voldoende natuurlijk licht naar binnen kan stromen.

Naast privacy biedt raamfolie ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen, wat kan helpen om meubels, vloeren en andere interieurartikelen te beschermen tegen verkleuring. Bovendien kan raamfolie helpen bij het reguleren van de temperatuur binnenshuis door zonnewarmte te verminderen, waardoor uw energieverbruik kan worden verlaagd.

Bij Mikaprint begrijpen we dat uw ramen een belangrijk onderdeel zijn van uw esthetische uitstraling. Daarom bieden we een breed scala aan raamfolie-opties, waaronder verschillende patronen, ontwerpen en texturen. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling, een klassiek ontwerp of een op maat gemaakt logo, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Onze raamfolie wordt professioneel aangebracht door ons ervaren team, met oog voor detail en precisie. We zorgen ervoor dat de folie naadloos en zonder luchtbellen op uw ramen wordt aangebracht, voor een perfect resultaat dat lang meegaat.

Kies voor de veelzijdigheid van raamfolie van Mikaprint. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en ontdek hoe raamfolie uw ramen kan transformeren met privacy, stijl en functionaliteit.